Boldogabb Hálaadás Nfl Gaming Trend

Houston a BetMGM divatos kutyája, amely a nagyon korai ülések 76 százalékát vonzza, illetve a nagyon korai készpénz 81 százalékát a hagyaték után. Ezt követően a pénzvonaladhoz az új texasiak megpróbálják megszerezni a belépő 62 százalékát és a készpénz 86 százalékát. A BetMGM pénzvonala feloldotta a Jags -450/Texanst, ami most -400/+310.

  • Az ok, amiért nem kap páros (+100) lehetőséget, ha néhány egyforma közösség élvezi, valójában az az oka, hogy a legújabb sportfogadások nagyszerű 10 százalékos profitot termelnek minden standard fogadásért.
  • Shanahan és a 49ers lemaradt legújabb Rams versenyéről a SoFi Arénában, ennek ellenére megvédték a vadonatúj hagyatékot.
  • A Philly az adományok 53 százalékát adja, míg Ön a készpénz 64 százalékát a Dallasnak adja.
  • Vagy ha esetleg említettem, hogy a programok 65 százalékos sztrájkot értek el az elmúlt öt évben?
  • Ilyen körülmények között készpénzt kaphat vissza, mert nem nyert, vagy nem szüntette meg a választást.

Az új tartományt a sportfogadások miatt határozták meg a valami negyvennyolc.5-nél, és ha 44 vagy esetleg több dolog próbálkozott a legújabb értékkel többet, mint a támadások, akár negyvennyolc, akár kevesebb, a legújabb alatti lépések. A VegasInsider során az NFL véleményválogatáson az információ valójában az összes elérhető opciót mutatja NFL-profi handicappereinktől. Ellentétben a legtöbb fogadóval, saját NFL-specialista handicappereink nagy szerencsejáték-tapasztalattal rendelkeznek, Ön pedig dokumentált rekordokkal és ranglistákkal mindenkit használhat a VegasInsiderben, és hangolhat mindenkit. Bár szerencséje van, bizonyos fogadásokat nyerhet, kifizetésekhez kell rendelkeznie.

De bizonyos oldalakon bizonyos játékhelyek találhatók, beleértve az azonos online játékokat vagy az átfogó kellék-alternatívákat. Ezért, ha új NFL fogadási lehetőségeket keres, győződjön meg róla, hogy kiadványa most kínálja neki. Nyilvánvaló, hogy a fogadóirodák úgy döntöttek, hogy ezt a fajta párosítási módszert alkalmazzák a jó PK vonalon. A nagyközönség a legtöbb fogadási hellyel rendelkező Chargers to -dos.5 játék miatt válaszolt. Valamint Rivers jobb hátvéd, mint a ki nem próbált, és lehet, hogy még nem tesztelt Brandon Allen. Mindazonáltal nehéz meggyőződni arról, hogy bármelyik fél a terjedéssel ellentétben rendelkezik a 13. hónapban NFL-válogatással.

Ladbrokes egyező fogadás: vasárnap, október 31

Boldogabb Hálaadás Nfl Gaming Trend

A Buffalo, bár nem, +325, így mindent megnyerhet, egyszerűen a vadonatúj Chiefs ladbrokes egyező fogadás hátulján a +290-ben. Az egész röviden támogatott távol 40,5, így 40 péntek, legközelebb visszapattanva 41,5 az úton 42,5 hétfő. Az új Alacsonyabb mint 74 százalékot kap a bérletekből, és a pénz 57 százaléka a friss Több mint-re kerül. A teljes 42,5-ről (-115 alatt) eltolt, így hétfőn 42, majd szerdán 42,5 lakásig. A BetMGM óta nulla az irány, a tétekből 57 százalékot, a dollárból pedig 55 százalékot nyert. Az összérték péntektől 47,5-ről 48,5-re ment, majd csütörtökön 47,5-re ment vissza.

Nfl Group Propositions Gaming

A friss Jets 3-0-ás lépés az alul, míg a menedék jellemzői csodálatosan játszottak, ráadásul az offense is rossz lehetett. Az idei évre mindenképpen érdemes röviden kipróbálni a dimenziófejlesztést, hogy azok a közösségek, amelyeknek van kezdő hátvédje és újonc vezető mentora lehet a csütörtök esti sporteseményeknek, 0-step one SU és ATS. A vadonatúj Jaguars megpróbálja, és lehet, hogy egy mintát a csütörtök estére Trevor Lawrence-szel és Metropolitan Meyerrel, egy sokkal szilárdabb párossal, mint Davis Mills és David Culley. Ez valóban az új, 5. heti 1. lépés konferenciája a saját NFL 12 hónapjában, a két miami szervezettől kezdve. Az új Dolphins 3 lépéses egy SU, és az utolsó öt nyitásban 2 ATS-t fogsz tenni.

Boldogabb Hálaadás Nfl Gaming Trend

A hagyatéki jegyek száma tulajdonképpen a 3/1 lépést befolyásolja, és szinte cuatro/1. lépéssel pénzt adhat a Cowboysnak. Nem kérdés, a Dallas valójában vezet a rengeteg pénzes megbeszélésből a társadalom szerencsejátékosaival szemben, akik hatalmas összegeket szereztek az NFL-en belüli bukmékerektől. Néhány nap 12. Az új Bulls lekötötte az Alabama félidőt szeptemberben, és akkor kaphat egy pár nyereség, miközben az autópálya alulmarad a Navy és a UConn ellen. Dél-Florida ment Az összesített belül a hét a történelem kilenc játékát, ezért Marshall amellett, hogy azt akarja, hogy a vadonatúj Több, mint a matchup.Find és ezért a legtöbb egyéb kiválasztás itt. A hendikep és a fogadás a vadonatúj NFL előszezonra, az alapszezonokra és a rájátszás videojátékaira korántsem egyszerű feladat, azonban a VegasInsider.com NFL Matchups biztosan segít a házi feladatban.

Az új valós idejű szerencsejáték technika a vadonatúj Nfl legjobb opcióhoz

A friss Chargers volt az előszezoni értékem, amivel találkoztam, így a legújabb AFC Meetinget ma áron szerezheted meg, jelentős fogadási lehetőséget kínálnak a DraftKings +1500-tól. Miami funkciókat a nagy pénzvonal kedvence óta játszottak -900-ból, egyébként kisebb két játékon belül ebben az évben, és mindkettőt megnyerte. A terjedéstől kezdve érdekessé válik, mivel a társadalom általában azt hiszi, hogy ez egy majdnem online játék lesz. Úgy tűnik, a hiedelem az a tény, hogy a Titans gondoskodik a legújabb 6-6,5 pontos hagyatékról.

Mivel a labdarúgás fellendülése előtérbe került, helytálltak, így meg lehet indokolni, miért lehet a játék gyakoribb. A lóversenyen kívüli sportfogadás valójában illegális az egész vadonatúj You.S. egészen addig, amíg Las vegas 1931-ben legalizálta a szerencsejátékot – a legszigorúbb szabályoktól elzárva, és tetemes játékjövedelemadóra számíthat. Az 1970-es években a Kongresszus felgyorsította a vadonatúj játékadót 10 százalékról 2 százalékra, és még sokkal többen kezdték el először legalizálni a sportfogadásokat.

Boldogabb Hálaadás Nfl Gaming Trend

Mindössze annyit kell tennie, hogy megpróbálja, kattintson ide, és regisztráljon, hogy kihasználja ezt a hihetetlen ajándékot. – A Bengals legutóbbi öt autópályás online játékából körülbelül három ment többet. Az Eagles 7-16 ATS-t próbál ki, mielőtt a legújabb Monsters-szel játszana, mert a 2010. december.

A texasiak a közelmúltban „egyenesen öt” alattiak voltak, mielőtt decemberben két „over” lett. Tampa Bay amellett, hogy „alá” 10-cuatro ebben az évben még a minap „over” ellen is. Bengals. A hosszú denveri „alatt” végzett munka (az idei szezon kezdetén 11 lépésből áll, 2021 óta 23-6) egy kicsit korábban elcsúszott a „túl” teljesítményű 14 naptól. “Emellett a legújabb Chiefs -10.5 sorozatban sokkal több pénzt kell fizetniük, mint a Broncosnak.”

Related Articles